Hirdetés

Nem lesz pofátlanul drága a Disney streaming szolgáltatása

|

Önmagában a Disney+-ra és csomagban, a Disney birtokában lévő egyéb streaming platformokra is előfizethetünk majd. Na persze nem mi, hanem a szerencsésebb országok.

Hirdetés

Amerikában már novemberben elindul a Disney+, ami a streaming szolgáltatók heves versenyébe csöppen majd bele, így a cég mindent megtesz, hogy felkeltse az érdeklődésünket. A Comic-Conon már bejelentettek egy jó adag sorozatot, melyek ezen a platformon indulnak, illetve a Disney tulajdonában lévő jelentős mennyiségű film is ide vándorol majd.

Hirdetés

Mivel a szolgáltatás nemsokára elérhetővé válik (legalábbis a hanyatló nyugaton), ezért itt volt az ideje, hogy az árazásról is kapjunk valamilyen infót. Bob Iger, a Disney ügyvezetője elárulta, hogy két konstrukcióra fizethetünk elő: lesz egy drágább csomag, amelyben a Disney+, a sportközvetítésekkel foglalkozó ESPN+ és a - Fox felvásárlásával a szintén a Mickey egeresekhez került - Hulu lesz benne. A három platformért összesen havonta 12,99 dollárt kérnek majd el. Persze, ha valaki nem tart igényt erre a csomagra, akkor önmagában a Disney+-ra is lehetőség lesz előfizetni, ez 6,99 dollárt kóstál majd.

A szolgáltatást először a Disney legnagyobb rajongói rendezvényen, a D23 expón próbálhatják ki a résztvevők. A Disney+ november 12-én indul el a tengerentúlon, arról egyelőre nincs hír, hogy hazánkban mikor tervezik a startot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)