Hirdetés

Élőszereplős Robin Hood remake készül a Disney+-ra, de van miért aggódni

|

Első hallásra sajnos nem tűnik betonbiztosnak a koncepció.

Hirdetés

Cseppet sem meglepő, hogy a Disney addig akarja ütni klasszikus mesefilmjeinek élőszereplős feldolgozásait, amíg az a bizonyos vas meleg. A készülő remake-ek egy rész azonban elkerüli a mozikat, és egyből a Disney+ streamingplatformon debütál. Ilyen volt a 2019-es Susi és Tekergő, és ilyen lesz a hírek szerint az új Robin Hood is. 

Hirdetés

Az 1973-as Robin Hood nem tartozik a Disney legismertebb rajzfilmjei közé (azokból az évekből származik, mikor Walt Disney már nem élt, a cég viszont még nem érkezett el reneszánszához, melyet A kis hableány és A szépség és a szörnyeteg hozott el), de én kifejezetten szerettem, emlékszem, kölyökkoromban rongyosra néztem VHS-en. The Hollywood Reporter értesülései szerint most ehhez a klasszikushoz nyúl épp a stúdió, sőt elvileg már az is kiderült, hogy Carlos Lopez Estradát bízzák meg a rendezői feladatokkal - az ő neve például a 2018-as Blindspotting miatt lehet ismerős. A forgatókönyvért Kari Granlund felel. 

Az eredeti mesében antropomorf állatok lettek a főhősök: Robin Hood egy róka, Little John egy medve, János herceg pedig egy oroszlán volt. Tulajdonképpen idézőjelbe is lehetne rakni az "élőszereplős" feldolgozást, ugyanis elvileg a Disney az új filmnél is meg akarja tartani az állatokat, egyfajta élőszereplős-CGI hibridként képzeli el az adaptációt. Ez vészesen hasonlít a botrányosan sikerült Macskák megoldására, ami egyáltalán nem nevezhető biztató jelnek. Mindenesetre az is kiderült, hogy a régi dalokat is megtartják, szóval nem marad el az éneklés. A kiszemelt színészekről egyelőre egyetlen szó sem esett. 

Szerintetek van értelme ilyen formában feléleszteni a '73-as Robin Hoodot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)