Hirdetés

Korábban érkezik a Disney+ Európába, mint ahogy azt sejteni lehetett

|

Március közepétől már több nyugat-európai országban is pöröghet a The Mandalorian, de sajnos hazánkban továbbra sem lesz elérhető a Disney streaming szolgáltatása.

Hirdetés

A Disney+ sikerrel robbant be a streaming platformok egyre telítettebb piacára, hála a The Mandaloriannek, illetve a további saját gyártású sorozataiknak, melyeket egyelőre csak bejelentettek. Noha egyelőre még a közelében sincsen a piacvezető Netflixnek, ha a kezdeti lendületet sikerül megtartania, akkor gyorsan felzárkózhat az élbolyba, amit mindenképpen elősegíthet, hogy fokozatosan globálisan is elérhetővé válik a szolgáltatás. 

Hirdetés

Eredetileg március 31-re tervezték a Disney+ európai debütálását, viszont kivételesen a megjelenést nem elnapolták, hanem előrébb hozták; egészen pontosan március 24-re. Sajnos nekünk továbbra is várnunk kell, ugyanis csak az Egyesült Királyságban, Írországban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Ausztriában és Svájcban élők nézhetnek szét a Disney+ kínálatában. 

Az egyhavi előfizetés 6,99 euróba kerül majd. A cég azt is elmondta, hogy további nyugat-európai országokban a Disney+-t a nyár folyamán tervezik elindítani, de hazánk a Disney által meghúzott határok szerint (is) a keleti régióhoz tartozik. A folyamatot nehezíti, hogy az Európai Parlament elfogadott egy törvényt, miszerint minden hasonló szolgáltatás felhozatalának legalább 20%-a európai produkció kell legyen 2020 végére, ezt a mércét pedig még a Netflix is bajosan éri el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)