Hirdetés

Rengeteg Disney-film érkezik 2020-ig

|

A Hihetetlen család 2 és a Toy Story 4 elkészítése is a Disney terveiben szerepel, több más filmmel egyetemben pedig megtudtuk azt is, mikor várható az animációs sikerfilmek folytatásainak bemutatója.

Hirdetés

A Disney az elkövetkezendő években is ontani fogja magából a filmeket, nemrég pedig azt is elárulták, mikorra várhatunk néhányat az animációs, és az élőszereplős filmjeik közül. Lesznek bőven folytatások is, de néhány egészen új sztorival is előrukkol majd a cég.

Így például elárulták, hogy 2017 június 6-án érkezik majd a Verdák 3, illetve ugyanebben az évben, november 22-én debütál a Coco, aminek a történetéhez a halottak napja körül kialakult, a mexikói kultúrkörhöz tartozó hagyományokból merítettek. 2018 márciusában érkezik a Gigantic, ami az égig érő paszuly történetének feldolgozása lesz, ennek az évnek a júniusában pedig visszatér Woody és bandája is a Toy Story 4-re. Kiderült továbbá, hogy 2019 nyaráig kell várnunk A Hihetetlen család 2-re, illetve elég sok animációs és élőszereplős projekt esetében csak a megjelenési dátumot árulta el a Disney, azt nem, milyen filmekről is lesz szó.

Ti várjátok valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)