Hirdetés

A Fox felvásárlása lehet az X-23 film veszte

|

Lapértesülések szerint a Disney elkaszálhat néhányat a betervezett X-Men filmek közül, az egyik legvalószínűbb áldozat pedig az X-23 főszereplésével készülő Logan-spinoff.

Hirdetés

Egy videóban mi is pedzegettük, milyen következményei lehetnek a Fox felvásárlásának, ahogy a belső forrásokkal bíró The Hollywood Reporter beszámolója szerint ezt találgatják a tűzhöz közel lévő szakemberek is. Szerintük pedig mindenképpen lesznek áldozatok.

Hirdetés

Egyfelől kiemelték, hogy a Marvel Studios már most rengeteg film kiadását tervezte meg, ezek mellé érkezve talán túlzsúfolttá tenné a menetrendet az X-Men és a Fantasztikus Négyes gárdája. Így nem kizárt, hogy egy-egy film nem is a mozikban, hanem a Disney tervezett streamelő szolgáltatásának keretin belül mutatkozik majd be.

A lap forrásai továbbá szinte elkerülhetetlennek tartják, hogy Hugh Jackman után új Wolverine-t keressen a Marvel Studios és új filmsorozatot indítsanak útjára a karakterrel. Ez viszont a Logan egyik főszereplője, a Dafne Keen által alakított Laura történetét elmesélő spinoffot szoríthatja rendkívül könnyen a háttérbe. Főleg, mivel az X-23 film még csak előkészítési fázisban tart, így nem kéne nagy pénzügyi befektetés eredményeiről lemondania a Disneynek.

Végül a stúdió környéki források elmondták, hogy a Fantasztikus Négyes újabb rebootja viszonylag nagy rizikót hordozhat magában. Igaz a Marvel nemrég sikeresen hajtott végre egy hasonló újraindítást a Pókember: Hazatéréssel, így valószínűleg ezzel a feladattal is megbirkóznának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)