Hirdetés

A galaxis őrzői 3 - a Disney végül James Gunn forgatókönyvét használja

|

Ettől függetlenül persze a projekt még mindig egy helyben toporog.

Hirdetés

A galaxis őrzői 3 balladája tovább folytatódik, de még mindig nem az új rendező kilétére derült fény. Sean Gunn, James testvére és a Kraglint alakító színész viszont nemrég elmondta, hogy a Disney bizony mindentől függetlenül a kirúgott rendező anyagát fogja használni a filmhez, vagyis nem íratnak új forgatókönyvet. 

Hirdetés

Sean Gunn ezt a Tulsa Worldnek adott interjújában mesélte el, ami a Guardians 3-ról és annak hányattatott sorsáról szólt:

"Nem igazán tudom, hogy most mi van a filmmel. Azt viszont tudom, hogy a Disney még mindig meg akarja csinálni, és azt is, hogy szándékukban áll a testvérem forgatókönyvét használni hozzá. Nyilván ez az egész mindenki számára egy felettébb szerencsétlen helyzet, főleg Jamesnek, de én is mondjuk fél évet készültem a filmre, ami jelenleg csak lóg a levegőben."

Mivel a forgatókönyv és az ikonikus soundtrack kiválasztásáért is Gunn felelt, a rajongók joggal tartottak attól, hogy a trilógia záróakkordja jelentősen más lesz végül a kirúgása után, mint amilyennek azt James megálmodta. A fentiek fényében viszont legalább jó eséllyel azt a sztorit (és azokat a dalokat) kapjuk, amit a korábbi rendező megálmodott.

Már csak az a kérdés, hogy az alacsony morálban dagonyázó színészek mennyire fognak jól összedolgozni egy valószínűleg zsoldosként odacsapott rendezővel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)