Hirdetés

Petíció indult arra, hogy a Disney visszahozza Jack Sparrow-t

|

Egyre több rajongó szeretné, ha ismét Johnny Deppet láthatnák a zseniális kalóz szerepében, úgyhogy természetesen már el is indult az erre vonatkozó online petíció.

Hirdetés

Bár a Karib-tenger kalózai ötödik része már megközelítőleg sem tudta annyira megmozgatni a közönséget, mint az eredeti trilógia, úgy tűnik továbbra is rengeteg rajongó van, aki nem tud betelni Jack Sparrow izgalmas kalandjaival és még az sem tartja őket vissza, hogy Johnny Depp már nincs kapcsolatban a Disney-vel.

Hirdetés

Tavaly az első rész forgatókönyvírója gyakorlatilag félreérthetetlen utalást tett arra, hogy Johnny Depp többé már nem fogja magára ölteni az ikonikus szerepet és míg a Disney azóta sem osztotta meg a döntés hátterét, a találgatások szerint valószínűleg a családon belüli erőszakra vonatkozó vádak voltak azok, amely miatt a médiaóriás szeretett volna eltávolodni a színésztől.

Az igazán elszánt rajongókat persze ilyesmivel nem lehet eltántorítani és mivel manapság reneszánszukat élik az online petíciók, már több rajongói kampány is elindult, amellyel a rajongók szeretnék meggyőzni a céget: az egyik petíció már 14 ezer aláírásnál jár, arra az érvre hivatkozva, hogy

"Johnny Depp extra szórakoztatóvá tette ezeket a mozikat és elképzelhetetlen nélküle egy újabb film".

Ezzel az állítással persze nehéz is lenne vitatkozni, hiszen valóban Depp alakítása volt az, ami más akció-vígjátékok fölé emelte a szériát, viszont még ez sem változtat azon, hogy a sorozat legutóbbi epizódja olyan gyengén szerepelt, hogy igen meglepő lenne, ha a Disney ezek után még pénzt fordítana a franchise-ra, főleg annak tükrében, hogy a Star Wars és Marvel filmek mennyivel megbízhatóbb befektetésnek bizonyultak.

Ti visszahoznátok Deppet a szerepre vagy már ő sem tudná megmenteni ezt a látszólag kifulladt szériát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)