Hirdetés

A Jégvarázs animátora és az Olafot megszólaltató színész házi kisfilmekkel szórakoztatnak minket

|

Az első nem túl izgalmas, de a körülményeket nézve még így is lenyűgöző.

Hirdetés

A Disney egyik animátora, Hyrum Osmond és az Ofalot alakító Josh Gad összeálltak, hogy elindítsanak egy kis videósorozatot, a YouTube-on. A széria az At Home with Olaf (Otthon Olaffal) címet kapta, és a kis hóember kalandjait követi. Gad és Osmond az egészet otthonaikból rakják össze.

Hirdetés

Az alig több 40 másodperces rövidfilmben az animáció kifogástalan, és az egész a megszokott minőségben bájos. Ez utóbbi egy hatalmas teljesítmény, mert ugyan Osmond már létező modellekkel és hátterekkel dolgozik, azért egy ilyen kisfilmet összerakni még mindig nem a legegyszerűbb feladat otthoni eszközökkel.

Azt még nem tudjuk, hogy milyen gyakran jönnek majd folytatások, de biztosan érkeznek még epizódok, így Jégvarázs rajongóknak és otthon ragadt gyerkőcöknek érdemes lesz figyelniük a csatornát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)