Hirdetés

Női Lokival is találkozhatunk a Disney+-os sorozatban?

|

Míg a mozivásznon Natalie Portman ragad majd kalapácsot a Thor: Love and Thunderben, a Disney saját streaming szolgáltatására érkező Loki sorozatban a csínytevés istenének hölgy változata bukkanhat fel.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Disney+-ra 2021 tavaszán érkező, hatrészesre tervezett Loki sorozat valamilyen szinten kapcsolódni fog a Doctor Strange and the Multiverse of Madness mozihoz (és ezáltal a WandaVision sorozathoz is), vagyis meg fognak jelenni benne a párhuzamos valóságok. 

Hirdetés

Ez egyébként egyáltalán nem meglepő, hiszen a Marvel filmek fő univerzumában Loki továbbra is halott, az új széria Tom Hiddleston karakterének azon verziójára koncentrál majd, aki egy alternatív idővonalon megszökött a Tesseracttal - ezt ugyebár a Bosszúállók: Végjátékban láthattuk. A legfrissebb pletykák szerint pedig nem ő lesz az egyetlen párhuzamos világból érkezett istenség. 

A Deadline információi szerint ugyanis a stábhoz csatlakozott a napokban Sophia Di Martino színésznő is, aki elvileg Loki női változatát alakítja majd. A női Loki ötlete egyébként cseppet sem újdonság, a képregényekben számos alkalommal újjászületett már különböző formákban Thor fogadott testvére, volt már kisfiú és felnőtt nő is. 

Ti örülnétek, ha Di Martino tényleg Loki női verzióját alakítaná majd a sorozatban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)