Hirdetés

Hát persze, hogy Han Solo cipő is készül

|

A Po Zu legújabb cipőjének köszönhetően hamarosan teljessé tehetjük a Han Solo élményt, legalábbis ami az öltözködést illeti (sajnos Millenium Falcon nem jár hozzá).

Hirdetés

Valószínűleg minden elszánt Star Wars rajongó számára ismerős Han Solo nadrágjának jellegzetes "Corellian Bloodstripe" mintázata, de a legtöbben általában véve nem hordanak ilyesmit az utcán. De most, hogy jön a Solo - Egy Star Wars-történet, nyilván követi az új trend is, amivel kinyílnak a pénztárcák.

Hirdetés

Ettől függetlenül persze tagadhatatlan, hogy a minta nagyon menőn néz ki, szóval felmerülhet annak az igénye, hogy valaki mégis ilyet szeretne hordani magán, ebben fog segíteni a Po-Zu legújabb cipője.

A cég korábban már előrukkolt egy pár Porg témájú cipővel, de lássuk be, ezek az új modellek nagyságrendekkel menőbbek. A cipőket egyébként már elő lehet rendelni a gyártó honlapján, nagyjából 25 ezer forintos áron. 

Hogy ennyit megér-e a Solo életérzés, azt döntsétek el ti magatok, és osszátok meg velünk kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)