Hirdetés

Star Wars IX - kiderült egy jelenet a forgatókönyvből

|

Még ki sem pihentük az előző Star Wars filmet, máris elkezdhetünk találgatni a következővel kapcsolatban.

Hirdetés

Hatalmas csodát kell tennie a következő Star Wars filmnek, hiszen mind Az utolsó Jedik, mind pedig a Solo: Egy Star Wars Történet megosztották a rajongókat, tehát a keményvonalas fanokat még mindig nem tudta a Disney meggyőzni arról, hogy náluk jó kezekben lenne a franchise.

Hirdetés

Természetesen már készül a következő nagy produkció, a Reddit egyik felhasználója pedig azt állítja, hogy ő már látta a film forgatókönyvét. 4LOM szerint a Star Wars IX-ben van egy jelenet, amelyben Finn, Poe és Rose nem máshol, mint Jabba fiának alvilági főhadiszállásán esznek együtt. A jelenetben különösen fontos, hogy az előző film egyik legnagyobb csalója, DJ (magyarban NT) is ott van, szóval biztosak lehetünk benne, hogy nem kevés feszültség lesz majd a karakterek között.

Nyilván az ilyen pletykákat mindenképpen fenntartásokkal kell kezelni, de tagadhatatlan, hogy nem lenne rossz, ha a Hutt család ismét szerepet játszana a filmekben.

Ti mit szólnátok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)