Hirdetés

Ilyenek lesznek az új Star Wars kalandparkok

|

A Disney két új Star Wars témájú kalandparkot is készül megnyitni, most pedig megnézhetjük, hogy miféle látványosságokra számíthatnak majd a látogatók.

Hirdetés

Jövőre kapásból két új kalandparkot is meg fog nyitni a Disneyland Park és a Walt Disney World, melyek közül mindkettő Star Wars témájú lesz. A Star Wars: Galaxy's Edge nevű parkban többek között egy életnagyságú Millennium Falconnal is találkozhatunk, de természetesen sok más látványosság is kényezteti majd a rajongótábort. Talán még azokat is, akik most habzó szájjal utálkoznak.

Hirdetés

Eddig nem sokat lehetett tudni a Batuu bolygón játszódó kalandparkok tartalmáról, viszont a Disney most közzétett néhány gyűjthető kártyát, amelyek bemutatnak néhány érdekességet.

A Disney Imagineering kreatív szakemberei állítása szerint a Galaxy's Edge hihetetlenül immerzív lesz és remélhetőleg a látogatók úgy fogják érezni, mintha valóban a Star Wars univerzumba csöppentek volna. 

Tökéletes marketing szöveg, végsőkig kifacsart franchise - mégis van egy olyan érzésünk, hogy ömlenek majd a milliók. És persze mi is ott állnánk a sorban már ma délután...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)