Hirdetés

A galaxis őrzői vol. 3 - megvan a premier dátuma

|

Még ha nem is napra pontosan, de a rendezőnek köszönhetően megtudtuk, hogy mikor folytatódik a galaktikus kalandorok története.

Hirdetés

A Marvel egyik legsikeresebb sorozata A Galaxis Őrzői, úgyhogy semmi meglepetés nincsen abban, hogy két jól teljesítő epizód után előbb-utóbb megérkezik a harmadik rész, most pedig már nagyjából azt is tudjuk, hogy mikor érdemes elkezdeni izgulni.

Hirdetés

James Gunn, az előző két film rendezője nemrég a Twitteren válaszolgatott a rajongók kérdéseire, melyek között természetesen az is előkerült, hogy  lesz-e folytatása a sorozatnak. Gunn szerencsére meg is válaszolta ezt a kérdést, ráadásul igen tömören és lényegretörően:

Habár ebből napra pontosan nem derül ki a dátum, az már biztos, hogy abban az évben májusban, augusztusban és novemberben is érkezik Marvel film, szóval már csak azt kell helyesen megtippelni, hogy ezek közül melyiket kapja meg A galaxis őrzői harmadik része. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)