Hirdetés

A Disney+-os Marvel sorozatok megúszhatják a halasztást?

|

A Marvel filmes univerzum negyedik fázisának mozijait ugyan eltolták, de eddig egyetlen szó sem esett a sorozatokról.

Hirdetés

Nemrég számos Disney film és Marvel mozi premierjét elhalasztotta a koronavírusjárvány és a bezárt mozik miatt a stúdió. A Fekete Özvegy bemutatója például 2020. november 6-ra, az Örökkévalók film pedig 2021. február 12-ére csúszott, de ugyancsak módosult a Doctor Strange in the Multiverse of Madness, a Thor: Love and Thunder és a Marvel Kapitány 2 bemutatója is, egyedül a Fekete Párduc 2 maradt a helyén a már bejelentett MCU mozik közül. De mi a helyzet a sorozatokkal?

Hirdetés

Nos, egyelőre semmiféle hivatalos közlemény nem érkezett arról, hogy a stúdió esetleg nem lesz képest tartani a Disney+ streaming platformra tervezett sorozatainak bemutatóját. Azt tudjuk, hogy a The Falcon and the Winter Soldier forgatásait leállították, így elég merész elképzelés lehet azt gondolni, hogy sikerül összehozni a 2020 őszi premiert, de ne felejtsük el, hogy nem vagyunk tisztában azzal, mennyi anyagot kellett volna még Prágában rögzíteni. Simán elképzelhető az is, hogy az utolsó felvételeket végül (amennyiben már engedi a járvány) az Egyesült Államokon belül fejezik be, meggyorsítva ezzel a folyamatokat. 

A The Falcon and the Winter Soldiert egyébként a WandaVision és a Loki szériák követik majd. Remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy változik-e bármit a Disney+ megjelenési naptára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)