Hirdetés

Saját streaming szolgáltatást indít a Disney, jön Star Wars és Marvel sorozat is

|

A Disney úgy döntött, hogy elszakad a Netflixtől és elindítja a saját streaming szolgáltatását.

Hirdetés

Az elmúlt években a Netflix hihetetlen sikerén felbuzdulva egyre több nagy médiacég döntött úgy, hogy létrehozza a saját alternatíváját, aminek köszönhetően mostanra már elképesztően nagy számban fizethetünk elő mindenféle online streaming szolgáltatásokra. Most úgy tűnik egy újabb szereplő csatlakozik ehhez a gárdához, viszont ezúttal nem igazán vagyunk meglepve, mert kevesen vannak olyan erős pozícióban egy ilyen vállalkozáshoz, mint a Disney.

Hirdetés

A vállalat bejelentette, hogy a saját szolgáltatása 2019-ben fog elindulni és ha minden igaz, elég erős felhozatallal indul majd útjára: Bob Iger, a Disney vezérigazgatója szerint a cég jelenleg élőszereplős Star Wars, Szörny Rt. és High School Musical tévésorozatokon dolgozik, emellett pedig a Marvel is készül egy teljesen új, élőszereplős szériával.

Ugye a Marveles tévésorozatok nagyrésze jelenleg a Netflixnél van, viszont egyelőre nem világos, hogy az új szolgáltatás elindulásával ezeknek mi lesz a sorsa, könnyen lehet, hogy egész egyszerűen átköltöztetik majd őket az új helyre, de akár az is előfordulhat, hogy igyekeznek minél gyorsabban lezárni ezeket a történetszálakat.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)