Hirdetés

Megvan a hivatalos neve a Disney streaming szolgáltatásának

|

Nem ez fogja megnyerni az év legkülönlegesebb márkaneve díjat, de legalább már könnyebb lesz beszélgetni a szolgáltatásról.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk már, hogy a Disney készül egy Netflix-szerű megoldással a saját sorozatainak. Hamarosan kedvenc szuperhőseink történeteit előfizetési díj fejében követhetjük majd, de ezen kívül semmi hivatalos konkrétumot nem kaptunk.

Hirdetés

Néhány órája a Disney hivatalos Twitter profilján keresztül jött a hír, miszerint a szolgáltatás neve Disney+ lesz. A név nem túl egyedi, de legalább egy vonalban van a sportcsatornájuk, az ESPN+ által elindított megnevezéssel. Azt, hogy pontosan mikor indul, még mindig nem tudjuk, de a cég legutóbbi jelentése szerint 2019. vége felé számíthatunk rá.

A tartalomlista még kétséges, egyelőre Loki és egy Skarlát boszorkány sorozatokról szólnak a pletykák, na meg ott van a most bejelentett Star Wars széria. Kicsit reménykedünk benne, hogy a Netflixről kidobott Luke Cage és Iron Fist is náluk végzi majd, de a hivatalos bejelentésekre még várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)