Hirdetés

Jedi lovagok erőpróbájára épülő tévés vetélkedő is készül

|

A Disney+ az utolsó cseppig kiszipolyozza a Star Wars mániát, most éppen egy Star Wars: Jedi Temple Challenge című műsort tákolnak össze. Zavart érzünk az Erőben.

Hirdetés

Miközben a fél világ a Star Wars: Skywalker kora premierjéig hátralévő napokat pipálgatja a naptárban (kivéve azok, akik inkább kommentszekióban ontják megvetésüket a világra az új trilógia sekélyessége kapcsán), addig a másik fele Baby Yodát nézegeti a The Mandalorian sorozatban, a Disney azonban még tovább bővítené a franchise-t és egyúttal erősítené a Disney+ felhozatalát, amit egy új műsorral képzeltek el. 

Hirdetés

A hivatalos Star Wars honlapra kirakott közlemény szerint a Disney+-ra 2020-ban érkezik a Star Wars: Jedi Temple Challenge, amelynek keretében a fiatal versenyzők képességei, azaz ereje, tudása és bátorsága többfajta módon kerülnek megmérettetésre.

A feladatok három helyszínen (egy erdős bolygón, egy Jedi űrhajón és egy Jedi-templomban) zajlanak majd, a jelentkezők "izgalmas és szórakoztató" (ugye a hivatalos szinopszis-szöveg) akadályokon keresztül érdemelhetik majd ki a Jedi lovag titulust. Megpróbáltatásaikban szerepet kapnak a fénykardok, az Erő, a hipertér és még a sötét oldalba is belekóstolnak. A vetélkedő házigazdája Ahmed Best lesz (aki az előzményfilmekben Jar Jart alakította), aki mellé egy droid (Marry Holland megformálásában) is becsatlakozik majd. 

Annyi magas labda van a cinikus megjegyzésekhez, hogy zsonglőrködhetnénk is, de inkább megvárjuk az első adást, aztán majd értekezünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)