Hirdetés

A Marvel filmek extrákkal együtt kerülnek fel a Disney+-ra

|

Olyan lesz, mintha csak DVD-n vagy Blu-rayen nézegetnénk a filmek extráit.

Hirdetés

Durva mennyiségű tartalommal indul el novemberben a Disney streaming szolgáltatása, a Disney+ és bár arra még sokat kell várnunk, hogy Magyarországon is elérhetővé váljon (2021-nél előbb nem esélyes), azonban a szerencsés kezdőrégiók nem csak a filmeknek és sorozatoknak örülhetnek majd.

Hirdetés

A Disney+ trial verziója már elérhető Hollandiában kísérleti jelleggel, egy ott élő felhasználó pedig a Redditen számolt be róla, hogy a szolgáltatás kínálatban nem csupán Marvel filmek kaptak helyet, hanem azok extrái is, mint például a kivágott jelenetek vagy éppen a kulisszák mögötti tartalmak, speciális videók. Az általa közölt fotón például a Bosszúállók: Végtelen háború bónuszai láthatóak: 

Érdekesség, hogy a jelenlegi információk szerint mindösszesen négy Marvel film lesz elérhető a Disney+ felhozatalában, mikor az novemberben elrajtol Észak-Amerikában: a Vasember, a Vasember 3, a Marvel Kapitány és a Thor: Sötét világ. Ezeket követi majd decemberben a Bosszúállók: Végjáték, majd a szolgáltatás első évében a Marvel Filmes Univerzum többi alkotása is felkerül majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)