Hirdetés

Csúszik az Indiana Jones 5 és a Free Guy is, új premierdátumot kapott a Mulan

|

Sajnos Ryan Reynolds gyanúsan a GTA Online-t idéző filmjét sem láthatjuk idén júliusban.

Hirdetés

Folytatódik a mozipremierek elhalasztásának bejelentése, de legalább új dátumokat is kapunk azokhoz, amiket korábban határozatlan időre vettek le a műsorról. A Marvel 4. fázisának filmjei egymást lökdösték arrébb, a Disney további alkotásai esetében viszont nem ilyen egyszerű a helyzet.

Hirdetés

A Mulan, melynek még márciusban kellett volna bemutatkoznia, a jelenlegi ígéret szerint július 23-án kerülhet műsorra - akkor, amikor a Dzsungeltúrának kellett volna, de azt egészen 2021. július 29-éig eltolták. A júliusra ígért Free Guyra leghamarabb december 10-étől ülhetünk be, míg az Indiana Jones 5-öt 2021. július 28. helyett 2022. július 29-ére várhatjuk. A Wes Anderson által jegyzett The French Dispatch július 13-áról október 15-ére kerül, a Spielberg-féle West Side Story premierje december 17-én, míg Ridley Scott új filmje, a The Last Duel bemutatója december 25-én lehet.

Azt még sajnos mindig nem tudni, hogy az Új mutánsok mikor érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)