Hirdetés

A Disney+-ban nem lesznek elérhetőek R-besorolású tartalmak

|

Csak PG-13-as vagy annál alacsonyabb korhatár-besorolású filmek és sorozatok kerülhetnek fel a Disney novemberben induló streaming szolgáltatásába.

Hirdetés

A Disney a D23 expón láthatóan azon volt, hogy minél jobban felhívja a figyelmet az ősszel startoló Disney+-ra. Rengeteg infót és bejelentést kaptunk a szolgáltatásban induló sorozatokról, a rendezvény résztvevői már kis is próbálhatták a funkcióit és az érkező hírek alapján nagyon erős alkotásokat állít rajtvonalhoz a Mickey egeres cég, azonban lesz egy nagy hátránya is a konkurenciával szemben.

Hirdetés

Eric Vespe, aki több TV Show írásában is részt vett a korábbiakban, a Twitteren osztotta meg tapasztalatait a Disney+-ról, itt említi meg, hogy a felhozatalban csak családbarát tartalmakat találni. Erre rákérdezett a Disney egyik jelenlévő képviselőjénél, aki megerősítette, hogy a szolgáltatásban nem lesznek R-besorolású tartalmak. Ez annak fényében elszomorító, hogy a frissen felvásárolt Fox filmjei közül, a legsikeresebbek az olyan durvább, komorabb hangvételű filmek voltak, mint a Logan vagy a Deadpool. Korábban Kevin Feige és Bob Iger is azt nyilatkozta, hogy elképzelhetőek felnőtteknek szóló filmek a Disney felhozatalában, sőt még az MCU-ban is, azonban a jelek szerint ezeket nem érhetjük majd el a többi filmmel együtt. Vespe rákérdezett, hogy a durvább filmek esetleg a szintén Disney kezében lévő Hulura kerülnek-e föl, amire azt a választ kapta, hogy ez egy jó feltételezés.

A nemrégiben közzétett üzleti modell alapján, lehetőségünk lesz olyan előfizetést is vásárolni, amiben a Hulu is benne van, kérdéses azonban, hogy fel tudja-e venni a versenyt a Disney a konkurens szolgáltatókkal, ha azért, hogy minden filmjüket élvezhessük, majdnem annyit kell fizessünk, mint a Netflixért és az HBO GO-ért együttesen. 

A Disney+ november 12-én indul el Amerikában, hogy hazánkban mikor lesz elérhető, arról egyelőre még nincs információ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)