Hirdetés

Tom Holland és Kevin Feige is megszólalt a Pókember botrány kapcsán

|

A Marvel fejese szerint mindig is tudták, hogy nem tart örökké az együttműködés és elmesélték azt a történetet, amit el szerettek volna.

Hirdetés

A Marvel Studios elnöke és a Pókembert alakító Tom Holland a D23 expón nyilatkoztak az internetet lázban tartó Marvel-Sony botrány kapcsán, és sajnos a nyilatkozatok hangvétele alapján Póki története tényleg lezárulni látszik a Marvel Filmes Univerzumban.

Hirdetés

Holland az interjúban hálásan nyilatkozik az eddigiekről és elmondása szerint akárhogyan is alakul a jövő, Pókember ugyanolyan király marad, mint eddig volt, sőt megtalálják majd a módját, hogy ezt még fokozzák is.

"Lényegében csináltunk öt nagyszerű filmet. Ez az öt fantasztikus év volt életem legjobb időszaka. Ki tudja mit tartogat a jövő? Amit tudok, hogy továbbra is eljátszom majd Pókembert, hogy tovább éljem ezt az időszakot. Mindenképp remek móka lesz, akárhogy is csináljuk majd."

Kevin Feige is örömmel tekint vissza erre az időszakra és nagyon hálás Pókember karakterének, aki egy üde színfoltja volt az MCU-nak:

"Lehetőségünk volt öt filmet megcsinálni Pókemberrel az MCU-ban: két önálló filmet és hármat a Bosszúállókkal. Ez egy olyan álom volt, amiről nem gondoltam volna, hogy valaha megvalósul. Soha nem terveztük úgy, hogy örökké tart majd. Tudtuk, hogy véges az az idő, amíg csinálhatjuk, és elmeséltük azt a történetet, amit el szerettünk volna, én ezért mindig hálás leszek."

Az biztos, hogy mi is hálásak vagyunk az eddigi filmekért, de azért még drukkolunk, hogy sikerüljön tető alá hozni egy megállapodást, amivel folytatódhat az elkezdett történet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)