Hirdetés

Lassít a Disney, nem jön ennyi Star Wars mozi a jövőben

|

A stúdió is belátja, hogy talán túl nagy vehemenciával vetették rá magukat a franchise-ra.

Hirdetés

A Star Wars hatalmas lendülettel tért vissza a mozikba, és miután Az ébredő Erő szinte minden létező rekordot megdöntött, a Disney-nél érthető okokból nyeregben érezték magukat, és csak úgy ontották magukból a filmeket.

Hirdetés

A Zsivány Egyes bevételei már jócskán elmaradtak az Episode VII-től, az igazi pánikhangulat azonban a Solo után ütött be, ami a hatalmas forgatási költségek után elég gyengén teljesített a kasszáknál. Bob Iger, a Disney vezérigazgatója egy interjúban elmondta, ez így nem mehet tovább.

Beismerem, hogy hoztunk hibás döntéseket. Az időzítés nem volt megfelelő. Ha visszatekintek, túl sokat akartam túl gyorsan. Mindenképp lassítani fogunk. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek Star Wars filmek.

A stúdiónak rá kellett jönnie, hogy nem lehet a Marvel módszert lemásolni, és évente 2-3 filmet kitolni. Persze most is rengeteg projekt van a csőben, hiszen az Episode IX mellett Rian Johnson trilógiája, a Trónok harca sorozat alkotóinak trilógiája, a pletykált Obi-Wan és Boba Fett filmek, egy animációs sorozat, egy élőszereplős filmsorozat, és a The Clone Wars következő évada is készül. Szóval még ha csak egy film is jön évente, a következő évtizedre már jók vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)