Hirdetés

A Disney+-on ismét megváltozott Greedo és Han legendás jelenete

|

Sokadszorra gyúrták át a Star Wars: Egy új remény kocsmai jelenetét, amelyben Han Solo végez a rodian fejvadásszal.

Hirdetés

A Star Wars-rajongók valószínűleg pontosan tisztában vannak azzal, hogy az 1977-es Star Wars: Egy új reményben még Han Solo lőtt először, vagyis Han és Greedo kocsmai jelenetében a Millennium Falcon kapitánya gond nélkül meghúzta a ravaszt, a rodiannak esélye sem volt. 1997-ben azonban a felújított verzió esetében Lucas némiképp átalakította a jelenetet. Az új verzióban már Greedo lőtt először, azonban elhibázta a lövést, Han pedig csak eztán végzett vele.

Hirdetés

November 12-én a világ szerencsésebb felében elstartolt a Disney+ streaming szolgáltatás, amely kínálatába természetesen az Egy új remény is bekerült. A film Disney+-on látható változata viszont ismételten módosult kicsit, noha ez a változtatás nem tekinthető akkorának, mint az 1997-es átirat, elvégre az anno alaposan megváltoztatta a rajongók Hanról alkotott képét. Ezúttal tulajdonképpen annyi történt, hogy a lövések előtt Greedo elkiáltja magát: "Maclunkey!"

Innen pedig a ti segítségeteket szeretném kérni: tudja valaki, hogy mi a jó eget jelenthet a "Maclunkey"?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)