Hirdetés

A Disney jövőre induló streaming szolgáltatását elkerülik a korhatáros tartalmak?

|

A hírek szerint kizárólag családbarát sorozatok és filmek kerülhetnek majd fel az új platformra.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint a Disney 2019-ben fogja elindítani saját streaming szolgáltatását, amelyen a Netflixhez hasonlóan havi előfizetésért cserébe biztosítanak majd hozzáférést különböző filmekhez és sorozatokhoz. Nos, a The New York Times információi szerint itt bizony senki se keressen majd R-besorolású anyagokat. 

Hirdetés

Egyelőre az biztos, hogy például Jon Favreau nagyszabású élőszereplős Star Wars sorozata (amelynek 10 epizódjára a stúdió 100 millió dollárt szán) itt fog debütálni, valamint azt is tudjuk, hogy élőszereplős Marvel sorozatra, Szörny Rt. animációs szériára és egy High School Musical sorozatra is számíthatunk a Disney streaming platformján. Nemrég azt is megtudtuk, hogy az új Star Wars: The Clone Wars évad is itt debütál. Filmek terén egy Susi és Tekergő remake, A papírmágus adaptációja, A kőbe szúrt kard remake-je és egy Timmy Failure mozi az eddig bejelentett felhozatal. 

A fenti kitétel azonban, miszerint csak és kizárólag családbarát tartalmat enged a saját portájára a Disney, érdekessé teszi azokat a híreket, amelyek szerint a stúdió saját szolgáltatásával párhuzamosan más streaming rendszerekből kivonja a tartalmait - A Hangya és a Darázs lesz például az utolsó Marvel mozi, ami a Netflixre megy, a Marvel Kapitány már kizárólag a Disney platformjára kerül majd fel.

Ennek fényében immár szinte biztosra vehető, hogy a Netflixen futó, felnőtteket megcélzó véresebb Marvel szériák maradnak szépen a helyükön - erre mondjuk eddig is számítani lehetett, mivel a már futó sorozatok jogait a Netflix egészen addig birtokolja, míg önként le nem mond róluk. 

Azt sem szabad persze elfelejteni, hogy a Fox felvásárlásával a Disney többségi tulajdonrészt (60 százalékot) szerzett a Hulu nevű streaming platformon, szóval ide nyugodtan pakolhat majd keményebb, durvább szériákat is, akár a most megszerzett Fox franchise-ok felhasználásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)