Hirdetés

Robert Downey Jr. egy sorozatban tér vissza Vasemberként

|

A Disney+ egyik sorozatában tűnik fel ismét Tony Stark, Jeff Goldblum robbantotta a hírt.

Hirdetés

Nemrégiben Jeff Goldblum a BuzzFeed Celeb csatorna Plays With Puppies nevezetű műsorában vendégeskedett, ahol (most kapaszkodjatok meg) egy cuki kiskutyával játszott, miközben kérdésekre válaszolt. Szóba került a Disney+-ra készülő What if…? animációs sorozat is, ami alternatív történeteket mesél el a Marvel legnagyobb hőseiről, például láthatunk majd benne zombi Amerika Kapitányt is. Természetesen ebből a remeknek ígérkező szériából Goldblum sem maradhatott ki. 

Hirdetés

Az említett videóban pedig Jeff Goldblum külön kitért arra, hogy marveles karaktere, a Grandmaster egy olyan epizódban bukkan majd fel, amelyben Vasember is szerepel, a páncélos hősnek pedig Robert Downey Jr. szolgáltatja a szinkronhangját - sőt ugyanebben a részben Taika Waititi is visszatér Korg hangjaként. 11:44-nél találjátok meg a szóban forgó részletet az alábbi videóban.

Ha lehetséges, most még az eddigieknél is jobban várjuk a 2021-ben érkező What if…? animációs sorozatot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)