Hirdetés

Tron: Ascension - elkészülhet még valaha?

|

Legutóbb 2010-ben kalandozhattunk a digitális világban, azóta a Disney nem nagyon nyúlt hozzá az univerzumhoz. Jared Letót érdekli a folytatás, de vajon el is készülhet ez a film?

Hirdetés

A 80-as évek egyik legkiválóbb kultfilmjének számít az eredeti Tron, amelynek egyedi stílusa és látványvilága a mai napig hatással van a popkultúra vizuális stílusára. A 2010-es folytatás ugyan nem lett a világ legjobb filmje, de a látvány és a Daft Punknak köszönhető zseniális soundtrack így is nagyot dobott a végeredményen, így sokan joggal gondolták, hogy lenne létjogosultsága egy folytatásnak.

Hirdetés

A Tron: Legacy rendezője, Joseph Kosinski nemrég egy interjúban beszélt a folytatás lehetőségéről és elárulta, hogy az egyelőre Tron: Ascension névre hallgató film még csak forgatókönyvként létezik, de az biztos, hogy Kosinski és Jared Leto benne lenne egy újabb filmben:

"Jared és én már a Tron: Legacy megjelenése óta beszélünk erről. Igazából majdnem bele is került a filmbe (a klubbos jelenetbe)! Jared nagyon nagy rajongó és ötleteltünk is már korábban, amikor beszéltem neki az egyik szerepről, de egyelőre ennél tovább nem jutottunk."

A rajongók már azóta reménykednek az új filmben, amióta Jared Leto kifejezte az érdeklődését, viszont a Disney nem nagyon foglalkozik a témával, ami valahol érthető: a Marvel filmekkel és a Star Wars-sorozattal olyan elképesztő sikereket érnek el, hogy valószínűleg nehezen tudják elképzelni, hogy pont a Tronra lenne a legnagyobb igény.

Ti örülnétek egy újabb Tron filmnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)