Hirdetés

A Disney felvásárolta a Time Warnert, egy kézbe került a Marvel és a DC Comics

|

Magukban a füzetekben is komoly változások jönnek, de a Marvel és a DC filmes univerzumait is megrengeti a ma bejelentett felvásárlás.

Hirdetés

Bombaként robbant a mai hír, amely szerint a Fox felvásárlása után újabb, még ennél is nagyobb szeletet hasított le magának a Disney az amerikai médiapiacból. A 41 milliárd dolláros üzlet következtében teljesen átalakulhat a filmipar, az amerikai televíziózás és a képregények világa is. 

Hirdetés

A felvásárlásnak köszönhetően a Disney-hez kerültek a Time Warner leányvállalatai, tehát a Warner Bros., az HBO és a Turner Broadcasting System. Ezzel együtt tehát az egeres cég megszerezte többek között a New Line Cinemát, a Cartoon Network Studiost, és a DC Comics képregénykiadót is. 

Értelemszerűen nem egyik napról a másikra született meg egy ilyen komoly felvásárlás, a háttérben régóta folyhattak a tárgyalások. Ezt bizonyítja az is, hogy már most megtörténtek az első kinevezések. C. B. Cebulski például a Marvel és a DC Comics összevont kiadójának főszerkesztője. Bizony, egyesül a két nagy képregényóriás, közös világba kerülnek kedvenc hőseink. A friss bejelentések szerint külön utat járnak majd a füzetek és a képregényeken alapuló mozifilmek. 

Magukban a Marvel-DC képregényekben teljes reboot jön és új, kevert karakterekkel népesíti majd be az elkövetkező időszakban folyamatosan formálódó új világot. Erről nyilván még csak nagyon keveset árultak el, a következő hónapokban sok bejelentés érkezhet. Super Spider-Boy, Iron Bat és Green Lantern Goblin neveit viszont már megvillantották, ők biztosan felbukkannak majd. Az átállás persze hosszú időt vesz igénybe, a tervek szerint az első új füzetek 2019. április elsején jelennek majd meg. 

A filmek terén egy viszonylag érthető módszer szerint fognak haladni. Törlik a teljes DC filmes univerzumot és csak a Marvel mozik világa marad meg, azonban az Avengers 4 után teljesen átalakul ez is. Új szereplőként fognak feltűnni a klasszikus DC hősök, akik közül egyedül Wonder Woman esetében akarják megtartani Gal Gadotot, mindenki más szerepére új színészeket keresnek. Lesz azonban olyan, aki pont a nagy váltás miatt kap új szerepet, ugyanis Ben Affleck lesz az, aki átveszi Robert Downey Jr.-tól a stafétát, ő fogja megkapni Vasember posztját. 

A hír persze nagy port kavart, olvassátok el a legnagyobb iparági elemzést a rendkívüli fúzióról ide kattintva

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)