Hirdetés

Megérkezett a Millenium Falcon az anaheimi Disneylandbe

|

Vadonatúj látványossággal bővült a vidámpark, amit minden vérbeli Star Wars-rajongóknak látnia kell.

Hirdetés

A Disneylandben található Star Wars: Galaxy's Edge már eddig is egy szépen összerakott és elég pofás része volt a parknak. Azonban nemrég még menőbbé vált az egész, ugyanis megjelent a franchise egyik legismertebb űrhajója.

Hirdetés

Az életnagyságú Millenium Falcon a vidámpark legújabb látványossága, ami ráadásul egy vadonatúj, Millenium Falcon: Smuggler's Run nevű mókát is tartalmaz. Valószínűleg Hondo vezeti majd a szimulátort, amely során a látogatók különféle missziókra indulhatnak legénységükkel együtt.

Persze az igazi rajongóknak már az is hatalmas élmény lehet, hogy egy eredeti méretben újraalkotott Millenium Falconnal fotózkodhatnak.

Szerintetek milyen Star Wars csodákkal lehetne még jobban feldobni a helyszínt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)