Hirdetés

Döbbenet, de Logan Paul igazából nem is bénázik a WWE-ben

|

A pankráció magasiskolájának rajongói is megemelik kalapjukat a YouTube-videósból lett WWE bunyós teljesítménye láttán.

Hirdetés

Logan Paul bokszolói karrierjén sokan mosolyogtak csak, ami annak tükrében különösen érthető, hogy a nagyotmondástól sem visszariadó híresség tavaly már ott tartott, hogy ki tudná ütni Mike Tysont is. Idén februárban aztán egy igencsak felejthető előadást láthattunk tőle, mikor tiszteletét tette a WWE (World Wresting Entertainment) egyik mérkőzésén. 

Júliusban aztán kiderült, pár vendégszereplés után főállású pankrátornak fog állni Logan Paul, aki annak rendje, s módja szerint le is szerződött a WWE-vel. A csavar viszont csak eztán érkezett.

Hirdetés

Pár napja, július 30-án a Nashville-ben megrendezett Summerslam gálán ugyanis Logan Paul legyőzte a 2003 óta aktívan pankrátorkodó The Mizt.

Ne legyünk álszentek, teljesen világos, hogy a WWE-ben előre meg vannak írva a meccsek végeredményei ugyanúgy, mint a bunyók között szájkarate és az azokat felvezető fiktív történetszálak. Az igazán megdöbbenti itt az egészben az, hogy Logan Paul nem alibizik, tényleg olyan intenzitással és annyira látványosan pankrátorkodik, mint a "nagyok". 

Ha megnézitek az alábbi képsorokat, akkor világosan látszik rajtuk, hogy nem kevés munka áll a produkció mögött. Februárban messze nem számítottunk még erre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)