Hirdetés

Film helyett sorozatként, valószínűleg Dwayne Johnson nélkül készül el a Doc Savage

|

Sokat változott az eredeti tervekhez képes a projekt, de legalább tényleg elkészülhet.

Hirdetés

Korábban még arról érkeztek hírek, hogy a Sony Dwayne Johnson főszereplésével akarja elkészíteni a Doc Savage mozit, de a legfrissebb információk szerint alaposan átalakultak a stúdió tervei. A Sony Pictures Television ugyanis az Original Filmmel és a Conde Nast Entertainmenttel karöltve végül tévésorozatként fogja megvalósítani a Doc Savage adaptációt. Sajnos ez minden bizonnyal azt is jelenti, hogy Dwayne Johnson végleg kikerült a képből, elvégre az ő fizetését nehéz lenne kigazdálkodni egy sorozat esetében, sőt forgatási idő terén is úgy be van táblázva a színészt, hogy furcsa lenne, ha elvállalna egy szériát. 

Hirdetés

Az Original Film részéről Neal H. Moritz és Pavun Shetty csatlakozott vezető producerként a projekthez - Moritz neve a Halálos iramban sorozat miatt lehet esetleg ismerős. Arról egyelőre nincs információ, hogy egy tévécsatornát, vagy esetleg valamelyik streaming szolgáltatót tervezik-e megcélozni a készülő sorozattal - ha tippelni kéne, akkor mi az utóbbi mellett tennénk le a voksunkat. 

Doc Savage nálunk kevésbé ismert, de az Egyesült Államokban a popkultúra szerves részét képezi. Maga a karaktert a '30-as évek ponyvamagazinjaiban bukkant fel először, de azóta már számos képregényben, rádiójátékban, sőt filmben is viszontláthattuk. A korai történeteit összegyűjtő könyvekből már több mint 20 millió példányt adtak el. Először arról volt szó, hogy Shane Black (Vasember 3, Rendes fickók) fogja írni és rendezni az új mozifilmet, a főszerepre pedig Chris Hemswortht szemelték ki első körben, majd végül 2016-ban mégis Dwayne Johnson írt alá a szerepre. 

Ti ismeritek egyébként Doc Savage karakterét? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)