Hirdetés

Több műfaj is keveredik majd a Doctor Doom filmben

|

Továbbra is készül a karakter önálló mozija, amelyről most megtudtunk néhány apró részletet.

Hirdetés

Már több alkalommal is láthattuk Doctor Doomot a mozivásznon, és annak ellenére, hogy a képregényekben elég komoly szereplő, nem nagyon sikerült belopnia magát a rajongók szívébe. A jelek szerint viszont az önálló filmje egész érdekes alkotás lesz, és sokkal komolyabb hangvételű, mint ahogy azt megszokhattuk az ilyen moziktól.

Hirdetés

A film rendezője, Noah Hawley a The Observernek adott egy interjút, és megosztott a rajongókkal egy-két érdekességet a készülő projektről. Megtudtuk például, hogy több műfaj is keveredik majd a filmben, ami egy politikai thriller lesz, bármit is jelentsen ez. Hawley példaként az Amerikai kapitány: A tél katonája című filmet hozta fel, hiszen az is egy szuperhősös film volt, mégis tartalmazott olyan elemeket, amelyektől sötétebb lett a sztori.

A rendező szerint a Doctor Doom filmnek nem az a célja, hogy újraindítsa a Fantasztikus Négyes franchise-t, hanem sokkal inkább az, hogy bemutasson egy érdekes karaktert, aki eddig még nem kapott túl nagy figyelmet.

Ti mit látnátok szívesen a Doctor Doom filmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)