Hirdetés

Tényleg Doctor Doom lehet a Fekete Párduc 2 főgonosza?

|

A legfrissebb pletykák szerint a Fantasztikus Négyes ősellensége a második Fekete Párduc filmben debütálhat.

Hirdetés

Régóta várunk már arra, hogy a Marvel képregények egyik ikonikus gonosztevője, Doctor Doom, azaz a magyar fordítás szerint Fátum Doktor végre-valahára a füzetek lapjai után az MCU filmekben is tiszteletét tegye. Valódi felsőpolcos szupergonoszról van szó, aki összetett háttérrel rendelkezik, és az évtizedek során temérdek emlékezetes történettel ajándékozta meg a képregényolvasókat, noha az eddigi Fantasztikus Négyes filmadaptációkban nem igazán találták el a karaktert.

Lehetséges, hogy hamarosan a Marvel Studios javíthat Doom renoméján, ugyanis a FandomWire meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt állítja, Doctor Doom szerepelni fog a Ryan Coogler rendezésében készülő Fekete Párduc 2-ben.

Hirdetés

Elsőre talán furcsa lehet, hogy nem a már bejelentett új Fantasztikus Négyes moziban (ezt az új Pókember trilógiáért felelős Jon Watts készíti majd el) bukkan fel először Doom, de valójában az a helyzet, hogy a képregényekben bizony Fekete Párduccal is számos közös sztorit kapott már, simán elfér a karakter egy Black Panther moziban is. A szóban forgó Fekete Párduc 2 pedig biztosan korábban érkezik, mint a Fantasztikus Négyes film, így az utóbbiban már nem is kell majd vesződni Doctor Doom karakterének felvezetésével, simán be lehet őt dobni a cselekmény sűrűjébe.  Arra is megvan a potenciális esély, hogy Doom az Ant-Man: Quantumania filmben is valamiféle szerephez jusson, ez a mozi pedig ugyancsak a Fantasztikus Négyes film előtt érkezik. 

A FandomWire információi szerint a kezdetektől Doctor Doomot akarták megtenni a Fekete Párduc 2 főgonoszának, Chadwick Boseman halál után viszont kérdésessé vált a dolog. Most elvileg úgy akarják átírni a forgatókönyvet, hogy továbbra is Doom maradjon az antagonista, viszont Boseman karakterét teljesen ki kell venni a cselekményből, elvégre a Marvel világossá tette, nem fogják más színésszel vagy CGI technológiával helyettesíteni Wakanda egykori uralkodóját. 

Nem ez az első alkalom, hogy Doctor Doom felbukkanásáról pletykálnak a Fekete Párduc 2 kapcsán (2019 novemberében is sokan írtak erről), de a hivatalos bejelentésig mindenképp fogadjátok ezeket a híreszteléseket kellő kétellyel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)