Hirdetés

Doctor Strange 2 - ki lesz a Sorcerer Supreme ellenfele?

|

Kiderült pár részlet a Doctor Strange folytatásról, többek között az is, hogy ki lesz a főellenség.

Hirdetés

Doctor Strange nagyon fontos szereplője lesz az Avengers: Infinity War történetének, de nem Thanos lesz az utolsó ellenfele. A főmágusra egy új veszély leselkedik, és arra is jó esély van, hogy egy régi barátja is ellenfélként tér vissza.

Hirdetés

A film írója, C. Robert Cargill elmondta, hogy a folytatásban Nightmare lesz a központi nemezis. Ez a lény a Dream Dimension lakója, és onnan szívja el az emberek energiáit. Az első rész végén arra is kaptunk egy utalást, hogy Baron Mordo is a rosszfiúk táborát erősíti majd.

"Még nem fejeztük be a tervezést, de annyit elárulhatok, hogy akármivel is van elfoglalva Nightmare, Baron Mordónak, a természet körforgásának őrzőjeként lesz hozzá egy-két szava."

Cargill elárulta, hogy nagyon komoly terveik vannak a karakterrel, és ezeket már az első film előtt is tudták.

"Akik olvasták a képregényeket, azok tudják, hogy Mordónak nagyon fontos sztoriszála van. Erről már az elején beszéltünk Chiwetellel, aki konkrétan azért fogadta el a szerepet, mert egy ténylegesen kerek története, és valódi (egyben lenyűgöző) befejezése van a mágus útjának."

Az író elmondása szerint Loki szintű menőségre számíthatunk majd Mordótól. Ez egy picit erős kijelentés, de mi reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)