Hirdetés

Egész nap el tudnánk nézni a Doctor Strange bakiparádéját

|

Mondjuk igazából a festék száradását is órákig tudnánk bámulni, feltéve, hogy ott van Benedict Cumberbatch.

Hirdetés

A tavalyi év egyik nagy meglepetése volt a Doctor Strange, amit sokan már a premier előtt elkönyveltek másodvonalbeli Marvel filmnek. 

A Benedict Cumberbatch főszereplésével készült mozi most végre Blu-Rayen is megjelent, a lemez extrái közt pedig természetesen egy hosszabb bakiparádé is helyet kapott. A stúdió ebből hozott most nyilvánosságra néhány jelenetet, amelyeket alább nézhettek meg.

Alig várjuk, hogy Doctor Strange találkozzon a Bosszúállókkal. Mondjuk amennyi karaktert bezsúfolnak az Infinity Warba, félő, hogy nem jut majd elég idő az egyes szereplőkre, de reméljük, hogy tudják, mit csinálnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)