Hirdetés

Doctor Strange halott, de megvan az új legfőbb varázsló

|

A Marvel Comics leleplezte, ki váltja posztjában Doctor Strange-et.

Hirdetés

Még novemberben írtunk arról, hogy hamarosan új legfőbb varázslót rak Doctor Strange helyére a Marvel Comics, mivel a Strange dokit megölte egy titokzatos elkövető. Eddig kellett várnunk arra, hogy leleplezzék az utódot, most viszont már tudjuk, hogy az új legfőbb varázsló nem más, mint Clea, aki nem mellékesen Strange ex-felesége.

Clea egyből új képregénysorozatot is kap, ami nemes egyszerűséggel csak Strange címmel kerül fel a képregényboltok polcaira. A sorozat 2022 márciusában fog elindulni.

Hirdetés

Az új szériáért a The Death of Doctor Strange írója, Jed MacKay felel, a sztori pedig egyrészt azt követi majd le, hogyan áll helyt Clea az új Sorcerer Supreme-ként, másfelől hogyan próbálja meg feltámasztani valamilyen módon korábbi férjét.

Clea egyébként először 1964-ben, a Strange Tales 126. számában bukkant fel. A Sötét Dimenzióban született varázslónő hamar Doctor Strange szövetségesévé vált, később pedig romantikus viszont is kialakult közöttük, majd összeházasodtak.

Így az új Strange képregénysorozat első számának tervezett borítója.

Arról, hogy a képregényekben miért nyírja ki a Marvel időről időre a legfontosabb karaktereket, nemrég videót is készítettünk:

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)