Hirdetés

A vártnál hamarabb megkezdődhet a Doktor Strange 2 forgatása, jó eséllyel Sam Raimivel az élen

|

Nagyon is elképzelhetőnek tűnik, hogy néhány hét múlva elkezdik felvenni az első jeleneteket az MCU varázslójának következő kalandjához.

Hirdetés

Miután az év elején távozott a Doctor Strange in the Multiverse of Madness rendezője, eléggé kérdésessé vált a film sorsa. Legutóbb viszont már arról pletykáltak, hogy a korábbi Pókember-trilógia atyja veheti át Scott Derickson helyét, és a jelek szerint tényleg ez lehet a helyzet.

Hirdetés

Az eddigi hírek szerint májusban kezdődött volna meg a Doktor Strange 2 forgatása, de lehet, hogy már hamarabb munkába fog állni a stáb. Úgy volt, hogy Sam Raimi is tiszteletét teszi a március közepén esedékes Monster-Mania Con rendezvényen, azonban egy Twitter-bejegyzés szerint mégsem tud ott lenni a rendező, méghozzá azért nem, mert elvileg Doktor Strange új kalandját fogja forgatni.

A bejegyzés azóta lekerült a Twitterről, és a helyét egy frissített tweet vette át, amiben már nem említik, hogy melyik film miatt is hiányzik majd az eseményről a rendező.

Ti örülnétek, ha valóban Sam Raimi rendezné a Doctor Strange in the Multiverse of Madnesst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)