Hirdetés

Már Doktor Strange is saját Vasember-páncélban zúz

|

A képregények lapjairól kiderül, hogy még a legfőbb varázslónak is elkél a plusz védelem.

Hirdetés

Sokáig a Marvel Comics birtokában voltak Robert E. Howard egyik legismertebb karaktere, vagyis Conan, a barbár képregényes jogai, számos füzetet meg is jelentettek, azonban 2003-ban a jogok átkerültek a Dark Horse kiadóhoz, akik egészen 2018-ig gondozták a kardforgató kalandjait. Ezt követően a labda a Marvel térfelén pattogott tovább, így jutottunk el odáig, hogy Conan csatlakozott a Bosszúállókhoz

Hirdetés

A Gerry Dugan által írt Savage Avengers című képregénysorozat lapjain a barbár több szövetségesre is szert tett a Föld legnagyobb hősei közül, és köztük volt Doctor Strange is, akivel kapcsolatban meglepő felfedezést tett a kilencedik számban. Innentől spoileresen folytatjuk.

Conan visszatérése a Marvel Comics univerzumába azt jelentette, hogy vele jött régi nemezise, a varázsló Kula Gath is, akit legutóbb a barbárnak többek között Farkas/Rozsomák, a Megtorló és Voodoo Testvér segítségével sikerült legyőznie. Gath később visszatért és a következő összecsapás során megmérgezte Strange-et, ezért a Conanék oldalán harcoló Fátum Doktor - tudva, hogy szükség van a legfőbb varázsló erejére Gath legyőzéséhez - egy különleges páncéllal mentette meg az életét, amely antimérget használt rajta. Amint Strange visszanyerte az erejét, immáron Iron Mage-ként "született újjá": 

Ez egyébként ugyanaz a páncél, amit Fátum Doktor viselt a 12 részes Infamous Iron Man miniszériában, amelyben a második Polgárháború után ő lép Vasember helyébe. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)