Hirdetés

Doctor Who 10. évad - egy lány semmit nem ért az első teaserben

|

Néha a Doctor Who nézői is így vannak ezzel. A Doctor visszatér, mellé új segítő csatlakozik a 10. évadban, őket láthatjuk most pár pillanat erejéig.

Hirdetés

Várhatóan áprilisban kezdődik a Doctor Who tizedik szezonja, melyben ismét Peter Capaldit láthatjuk a főszerepben.

Egy Bill nevű lány lesz a társa, akit Pearl Mackie alakít, és mielőtt belekeveredett a Doctort övező őrületbe, sültkrumplit szolgált fel. Matt Lucas állandó szereplő lesz, Michelle Gomez Missyként tér vissza, és a Poirot-t alakító David Suchet is kap majd egy egyepizódos szerepet. 

A fenti előzetest a szokásos karácsonyi különkiadás után mutatták be. A The Return of Doctor Mysterio állítólag nagyon mókás lett, ha van másfél órátok, ahogy lehetőségetek nyílik rá, pótoljátok be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)