Hirdetés

Doctor Who 12. évad - a premier napjára is fény derült az új magyar feliratos előzetesben

|

Az első női Doktor 2020-ban ismét megmenti a világot.

Hirdetés

A BBC nemrég közzétette a Doctor Who tévésorozat 12. évadának legújabb előzetest, most pedig végre az is kiderült, hogy sokak kedvenc Dokija egészen pontosan mikor is fog majd visszatérni a képernyőkre. 

Hirdetés

Novemberben ért véget a folytatás, a bemutatóra pedig már nem is kell olyan sokáig várnunk, hiszem megtudhattuk, hogy az új év első napján, tehát 2020. január 1-jén érkezik meg a BBC legendás sorozatának 12. évada. Az első Doctor Who évad még 1963-ban indult el, azóta pedig egy csomó főszereplőt elfogyasztott a széria. Jelenleg a tizenharmadik Doktornál járunk, aki egyben az első női címszereplő is: 2018 óta Jodie Whittaker alakítja a Dokit. Így természetesen az új előzetesben is ő kísérli meg megmenteni a világot. 

Ti követitek a Doctor Who sorozatot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)