Hirdetés

Doctor Who - új előzetesen láthatjuk a megújult Doctort

|

Jodie Whittaker első doktoros mondatai is elhangzottak a friss kedvcsinálóban.

Hirdetés

Hamarosan startol a BBC több mint 50 éves sorozatának új évada, most pedig nem csak láthattuk, de hallhattuk is az első női Doctort.

Hirdetés

A hatalmas múltra visszatekintő angol sci-fi széria egy újabb időkavalkádos évaddal örvendezteti meg hamarosan a rajongókat. Lesz mit megszokni, az tuti. A mai trendeknek megfelelően valahol számíthattunk rá, mindenesetre így is hatalmas megdöbbenés övezte az első női Doctor, tehát Jodie Whittaker bejelentését, akit maximum a Broadchurch című sorozatból ismerhetett korábban a nagyközönség.

A Peter Capaldi után alaposan megváltozott karakter mellé eddig nem ismert útitársak is szegődnek, arról a Chris Chibnallről nem is beszélve, aki Steven Moffattől vette át a sorozat irányítását még tavaly. A friss kedvcsinálóban  komolyabban is bemutatkozik Jodie Whittaker, nézzétek meg:

Az ezeréves időlord, a már jól ismert recepthez hűen ismét rácsodálkozik önmagára és az újdonsült barátaira, az előzetes viszont arról is egy jó képet adhat, hogy ezúttal milyen hangulatú utazásra számíthatunk a Doctor oldalán. A kevesebb, de hosszabb részekből álló évad idén ősszel érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)