Hirdetés

Dokumentumfilm készül a Johnny Depp és Amber Heard közötti perről

|

Hónapokig izgatottan követte a közönség a két színész közötti szürreális jogi párharcot, hamarosan egy dokumentumfilm formájában is végigkövethetjük a történetet.

Hirdetés

Az elmúlt egy-két év egyik legnagyobb szórakoztatóipari botránya volt a Johnny Depp és Amber Heard közötti per, amelyik egészen elképesztő fordulatokkal tartotta sakkban még azokat is, akik egyébként nem feltétlenül lennének fogékonyak az ilyen bulváros témákra.

Nem kellett sok idő, hogy valaki meglássa a fantáziát ebben a történetben, ugyanis kiderült, hogy már készül az eseményeket feldolgozó dokumentumfilm.

A készülő két részes film a Discovery+ csatornán fog lemenni és a jogászokkal készült interjúk mellett a készítők elmondása szerint olyan felvételeket is tartalmazni fog, amelyeket a publikum korábban nem láthatott.

Hirdetés

Nick Hornby, a film egyik producere szerint nem csak az új információk feltárásával foglakozik majd a film, hanem egy fontos társadalmi kérdést is szeretnének jobban megértetni a nézőkkel:

"A filmben bemutatott felvételek és szöveges üzenetek segítségével a nézők nem csak egy tragikusan félresiklott házasság történetét ismerhetik meg, hanem a családon belüli erőszak problémáját is jobban megérthetik."

Azt egyelőre még nem tudni, hogy ez a film pontosan mikor jelenik meg, de ha csak feleannyi embert érdekel, mint amennyien a híreket követték, már akkor is boritékolható a siker.

Ti mit gondoltok? Meg fogjátok nézni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)