Hirdetés

Dokumentumfilm készül arról a Star Wars produkcióról, amit George Lucas örökre el akar felejteni

|

1977-ben történelmet írt az első Star Wars-mozi. Aztán egy évvel később az első tévéfilm is, csak épp egészen másként.

Hirdetés

Előzetest kapott a dokumentumfilm, ami a Star Wars Holiday Special készítésének történetét meséli el. Tudjátok, ez az a Csillagok háborúja film, amit szíve szerint és elmondása alapján még George Lucas is ki akarna törölni a történelemből.

Nem véletlenül emeli ki maga a trailer narrációja is, hogy a Star Wars Holiday Specialt egészen egyszerűen látni kell, az a végtelen borzalom, az a kínkeserves fájdalom, amit az ember a nézése közben érez, túlzás nélkül állítható, hogy szavakkal leírhatatlan. No, erről a tévéfilmről fog nekünk mesélni az A Disturbance in the Force című dokumentumfilm.

A Csillagok háborúja franchise fontosabb szereplői mellett olyan hírességek szólalnak meg a dokumentumfilmben, mint Kevin Smith, Weird Al Yankovic, Seth Green, Gilbert Gottfried, vagy Paul Scheer.

Hirdetés

Az A Disturbance in the Force-szal kapcsolatos információkért érdemes feliratkozni a hivatalos weboldalon a hírlevélre. 

A dokumentumfilm megtekintése már kicsit bonyolultabb lesz, hiszen a bemutatót a Texas államban található Austinban tartják a 2023-as SXSW Film Festivalon - a rendezvény  2023. márc. 10. és 19. között tart. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)