Hirdetés

Dokumentumfilm-sorozat készül George Lucas-ról és az ILM-ről

|

A projektet A Birodalom visszavág és Az elveszett frigyláda fosztogatói filmek forgatókönyvírója rendezi.

Hirdetés

Gondoljunk bármit is róla, a 77 éves George Lucas Hollywood egyik megkerülhetetlen alakja, aki nélkül ma nem léteznének olyan franchise-ok, mint a Star Wars és az Indiana Jones. Temérdek projektet támogatott producerként, létrehozta a Lucasfilmet és a LucasArtsot, valamint megalapította a forradalmi vizuális effektusokkal foglalkozó céget, a világhírű Industrial Light & Magicet (ILM) is, szóval bőven van mit bemutatni vele kapcsolatban.

Hirdetés

Erre vállalkozott most a kultikus filmeket író Lawrence Kasdan, aki a zseniális zeneszerző, James Newton Howard szerint hatrészes dokumentumfilm-sorozatot készít George Lucasról és az 1975-ben megalapított ILM-ről. Howard ezt a Score: The Podcast részeként árulta el, ahol felfedte, hogy most fejezte be a grandiózus vállalás zenéjének megkomponálását. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Howard egyébként azt is elárulta, hogy részt vesz a Lucasfilm 1988-as Willow című filmjének Disney+-ra készülő folytatásában is, amelyet Jon Kasdan, Lawrence fia fog felügyelni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)