Hirdetés

Az új Dolittle mozi előzetese magyar szinkronnal is varázslatos

|

Egy szívmelengető mesének ígérkezik Robert Downey Jr. új filmje.

Hirdetés

Október közepén kaptuk meg az új Dolittle film első trailerét, a hazai forgalmazónak hála azonban immár szinkronosan is megtekinthető Robert Downey Jr. filmjének előzetese, melyből nagyjából ízelítőt kapunk arról, milyen lesz a hazánkban január 16-án bemutatkozó adaptáció.

Hirdetés

A már októberben látott előzetes továbbra is végtelenül cuki. Dr. John Dolittle-t, azaz Robert Downey Jr.-t  a magyar verzióban Fekete Ernő szinkronizálja, Rassouli király, vagyis Antonio Banderas Gémes Antos hangján szólal meg, az állatok között pedig a következő, eredeti és hazai szinkronpárok alakultak ki: Emma Thompson/Kovács Nóra, Rami Malek/Kovács Lehel, John Cena/Galambos Péter, Kumail Nanjiani/Horváth-Töreki Gergely, Tom Holland/Baráth István, Ralph Fiennes/Kautzky Armand, Selena Gomez/Csifó Dorina, Marion Cotillard/Pálfi Kata.

További filmes és videojátékos előzetesekért érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)