Hirdetés

Dolph Lundgren is csatlakozik az Aquaman filmhez

|

Jason Momoa Aquamanjének bőven lesznek ellenfelei. King Nereus is beugrik a buliba Dolph Lundgren alakításában.

Hirdetés

Miután találkoztunk vele az Arrow néhány részében, nem is olyan meglepő, hogy Dolph Lundgren újra egy képregénysztori részese lesz. A színész az Aquaman filmben fogja játszani King Nereus szerepét.

Nereus a képregényekben Xebel ura, és a sztorija nagyon szépen illeszkedhet majd bele a filmébe, csak az a probléma ezzel, hogy van még két főgonosz a moziban. Black Manta és Orn is megjelennek az Aquaman történetben, ami egy kicsit problémás. Ennyi karaktert 2 órában bemutatni nagy kihívást jelenthet a csapatnak.

Meglátjuk, hogy mit hoznak ki belőle, de az tény, hogy Dolph Lundgren akkor is elviszi a jeleneteket, ha 42-en lesznek a képernyőn. Alig várjuk, hogy hallhassunk pár laza egysorost. Az Aquaman 2018. október 5-én kerül mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)