Hirdetés

Dolph Lundgren sokkolta a rajongóit, a színész bejelentette, hogy rákos

|

Egy interjúban árulta el, hogy az egyik orvosa legfeljebb két-három évet jósolt neki.

Hirdetés

Dolph Lundgren, a Rocky IV, a He-Man - A világ ura, a Vörös skorpió és a Sötét angyal 65 éves sztárja tüdőrákkal küzd. Rákos megbetegedést először nyolc év diagnosztizálták nála, ám a nyilvánosság csak most szerzett tudomást erről, miután a színész őszintén beszélt állapotáról Graham Besinger műsorában (In Depth with Graham Besinger).

Lundgren elárulta, hogy az orvosok még 2015-ben felfedeztek egy daganatot a veséjén, amit műtéti úton eltávolítottak. Ezt követően félévente járt vizsgálatokra, és egy ideig minden rendben is volt, ám 2020-ban visszatért a betegség.

Hirdetés

Akkor reflux gyanújával vizsgáltatta ki magát, de újfent daganatokat mutatott ki az MRI, szám szerint hatot, és mivel az egyik túl nagyra nőtt, nem jöhetett szóba a sebészi beavatkozás, ezért terápia következett. 2021 őszén pedig további tumorokat találtak az orvosai, pont akkor, amikor a színész Londonba utazott az Aquaman és az Elveszett királyság, valamint a The Expendables - A feláldozhatók 4 forgatására.

Elmondása szerint ekkor tudatosult benne, hogy a baj sokkal nagyobb, mint gondolta. Pláne, mivel az orvosa arról beszélt, hogy talán jobb lenne szünetet tartania, hogy több időt tölthessen a szeretteivel. Amikor pedig Lundgren rákérdezett, hogy mennyi lehet még neki hátra, akkor lesújtó választ kapott: 2-3 évnél többet nem tartott valószínűnek az orvos.

A színész ezután másodvélemény miatt felkeresett egy másik orvost is, aki felismerte, hogy a veséjét megtámadó betegség időközben tüdőrákká alakult, és a pontosabb ismeretében változtatott a kezelésen. Ha nem teszi meg, akkor 3-4 hónapja maradt volna csak, ehelyett viszont három hónap alatt jelentősen, mintegy 20-30 százalékkal zsugorodtak a daganatok. Mostanra pedig már 90 százalékkal mentek össze, így ezek eltávolítása van soron. Ha minden terv szerint alakul, és a gyógyszerek, amiket szed, továbbra is jól végzik a dolgukat, akkor fellélegezhet.

Lundgren nem tudja, hogy minek a hatására alakult ki rák a szervezetében, de nem zárja ki, hogy azok a szteroidok okozhatták, amelyeket még fiatalon szedett egyes filmszerepek kedvéért.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)