Hirdetés

Dolph Lundgren válaszolt Sylvester Stallone felháborodására a Rocky spin-off kapcsán

|

A két jó barát most éppen egymásnak üzenget a Rocky univerzum jövőjét illetően.

Hirdetés

Az 1976-os Rocky nagyon fontos mérföldköve volt Sylvester Stallone karrierjének. A színészből itt vált író és rendező, így érthető, hogy szívén viseli az abból kinőtt franchise sorsát.

A Rocky több folytatást, és egy spin-off szériát is kapott a Creeddel, aminek egyik főszereplője, Viktor Drago (akit Florian Munteanu alakított) saját filmet is kaphat. Az új projekt elvileg Viktor, és Rocky régi nemezise, Ivan Drago (Dolph Lundgren) körül forogna, Irwin Winkler rendezésében.

Stallone elmondása szerint ő semmit nem tudott erről a projektről, ami meglehetősen felzaklatta. A hírekre egy borsos Instagram posztban reagált, többek között azért is, mert Winklerrel a múltban is belekeveredtek több kreatív ütközetbe.

Hirdetés

A helyzetet most Dolph Lundgren próbálja oldani, aki szerint a tervek egyelőre még nagyon képlékenyek, és hozzátette, hogy ő maga azt hitte, hogy Stallone is része a projektnek.

"A tisztánlátás kedvéért hozzá szeretném tenni, hogy egyelőre nincs kőbe vésett forgatókönyv, nincsenek üzleti megállapodások, és én személyesen úgy hittem, hogy Sly Stallone a projekt része lesz producerként vagy akár szereplőként. Kellemetlen helyzetet hozott a múlt heti sajtószivárgás. Tárgyalok Mr. Balboával - minden rajongó megnyugodhat."

Ha ez a Winklerrel kapcsolatos ellenérzéseket nem is fogja rendbe tenni, talán segíthet rendezni Lundgren és Stallone kapcsolatát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)