Hirdetés

Dominic Purcell távozik a Legends of Tomorrow sorozatból

|

Ennyi volt, Dominic Purcell semmilyen körülmények között sem szeretné folytatni.

Hirdetés

Frissítés: Dominic Purcell időközben törölte az ominózus bejegyzést, de elég valószínű, hogy ez nem azt jelenti, hogy marad a sorozatban, mindössze azt bánhatta meg, hogy elég durva szavakkal illette a stúdiót. Persze az internet nem felejt:

Korábban írtuk: A The CW tévécsatorna nemrég tette közzé a Legends of Tomorrow legújabb előzetesét, vagyis a hatodik évad új kedvcsinálóját. Ebben a Dominic Purcell által alakított Heat Wave is felbukkant. Heat Wave először a The Flash sorozatban bukkant fel, de aztán a Legends of Tomorrow állandó szereplőjévé vált, hosszi ideig örülhettek jelenlétének a rajongók.

Ennek most azonban vége, Dominic Purcell bejelentette, hogy távozik a sorozatból, többé nem ölti magára Heat Wave jelmezét.

Hirdetés

Purcell egészen pontosan úgy fogalmazott az Instagramon, hogy már nem érdekli a dolog, akármennyi pénzt felajánlhatnak neki, nem szeretné folytatni a munkát. Nagyon úgy tűnik, hogy a döntése megmásíthatatlan.

Ha szerettétek Purcell karakterét, akkor a jelek szerint most találkozhattok majd vele utoljára, ezért már duplán megéri megnézni a hatodik szezon előzetesét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)