Hirdetés

Döntött a bíróság Johnny Depp és Amber Heard perének újratárgyalásáról

|

Amber Heard jogi csapata azt szeretné elérni, hogy helyezzék hatályon kívül az előző tárgyaláson hozott ítéletet.

Hirdetés

Miután Amber Heard számára kedvezőtlen ítélet született az ellene Johnny Depp által indított rágalmazási perben, a színésznő ügyvédei jelezték fellebbezési szándékukat. Ennek szellemében még július első napján benyújtották keresetüket a Virginia állambeli Fairfax megyei bíróságon, újratárgyalás reményében.

A jogi csapat nemcsak a Johnny Deppnek megítélt, 15 millióról 10,35 millió dollárra módosított kártérítés összege ellen emelt kifogást, hanem a bizonyítékok hiánya miatt is, mondván az exférj nem tudta kellően igazolni, hogy az ügyet kirobbantó véleménycikk, amit Amber Heard írt a Washington Postnak, valóban anyagi kárt okozott neki és ártott a hírnevének.

Hirdetés

A beadványban szereplő érvek között találjuk azt is, hogy az ügyvédek szerint a bíróságnak engedélyeznie kellett volna, hogy megemlíthessék Depp két évvel korábbi rágalmazási perét, amit elveszített az őt feleségverőnek tituláló brit bulvárlappal, a The Sunnal szemben. Megkérdőjelezték továbbá az esküdtek átvilágításának folyamatát, és az egyik esküdt alkalmasságát, mivel az illető születési éve helytelenül volt feltüntetve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindhiába, ugyanis Penney Acarate bíró július 13-án elutasított minden kifogást, külön kitérve a esküdt személyére, akiről megállapította, hogy társaihoz hasonlóan átvilágításon esett át, végigülte az eljárást, részt vett a vitában és az ítélethozatalban, azaz követte az esküjét. A bíróságot pedig köti az esküdtszék ítélete - írja az AP hírügynökség. Ezzel azonban még koránt sincs vége a történetnek, várhatóan a virginiai fellebbviteli bíróságon próbálkoznak legközelebb Heard ügyvédei.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)