Hirdetés

Doom Patrol - megjött a bővített trailer, ma jön az első rész

|

A DC Universe következő sorozata a Titansben megismert fura csapatot helyezi szolgálatba. Hogy ez jó ötlet-e, az hamarosan kiderül.

Hirdetés

A DC Universe zászlóshajójaként indított Titans széria a tini titánokon túl az univerzum főbb karaktereit is bemutatta. A negyedik epizódban hőseink belefutottak a Doom Patrol csapatába, akik már azóta saját sorozatot is kaptak.

Hirdetés

Az első epizód ma lesz elérhető a DC streaming szolgáltatásán, de amíg az felkerül, addig nézzétek meg a bővített trailert. A videó dióhéjban bemutatja a Patrol tagjainak háttértörténetét.

A képregényóriás igyekszik kielégíteni a rajongók minden vágyát: ma indul a Doom Patrol, idén októberben kezdődik az animációs Harley Quinn sorozat, és vagy idén, vagy jövő év elején a Titans második évadát is megkapjuk.

Már csak azt szeretnénk, hogy itt Európában is elérhetővé váljon a szolgáltatás lokalizálva, de ez feltehetően hiú ábránd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)